NoFollow-links vs Follow

Aangezien Google het kenmerk 'NoFollow' vanaf 1 maart 2020 behandelt als een hint voor indexeren en crawlen, is dit een goed moment om de nofollow-links, zowel intern als extern, nader te bekijken en de voordelen te bespreken die ze bieden, en de verschillende manieren om gebruik ze. Wat zijn Nofollow-links?  Google introduceerde in 2005 de optie rel = "nofollow" voor…

Lees verderNoFollow-links vs Follow

Seo prijzen

  • Berichtcategorie:Pakketten
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Op deze pagina vind je onze SEO prijzen en tarieven. Allereerst is het altijd verstandig om een ​​SEO Audit te maken, dit is een duidelijk overzicht van waar je jouw website kunt verbeteren. Aan de hand van deze SEO-analyse wordt snel duidelijk welke optimalisaties er nog nodig zijn voor verdere optimalisatie.Vraag vandaag nog een gratis SEO Audit aan! SEO pakketten…

Lees verderSeo prijzen

Wat is zoekwoordenonderzoek?

  • Berichtcategorie:seo
  • Leestijd:18 minuten gelezen

Zoekwoordonderzoek is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat uw SEO-strategie succesvol is. Laat je niet verleiden door het proces te haasten - neem de tijd en concentreer je op diepgaand onderzoek dat je zal helpen een SEO-held te worden!

Lees verderWat is zoekwoordenonderzoek?

Wat is tiered linkbuilding?

Tiered linkbuilding is in wezen waar u links bouwt die rechtstreeks naar uw site verwijzen en die fungeren als een “tier 1”. Vervolgens genereert u op dezelfde manier links naar deze tier 1-links zelf, deze fungeren als “tier 2”. U kunt meerdere lagen of lagen maken. Het uiteindelijke doel is om uw tier 1-links te versterken of te versterken die verwijzen naar de site die u wilt rangschikken.

Lees verderWat is tiered linkbuilding?

Wat is serp?

  • Berichtcategorie:seo
  • Leestijd:6 minuten gelezen

Er zijn miljoenen pagina's op internet, maar geen ervan is belangrijker voor digitale marketeers dan de resultatenpagina's van zoekmachines of SERP's. Zoekmachineoptimalisatiespecialisten en PPC-adverteerders strijden om hetzelfde kostbare onroerend goed in de meest prominente delen van de SERP's, maar de concurrentie is hevig en technologische ontwikkelingen in het zoeken betekenen dat het voor digitale marketeers belangrijker dan ooit is om te weten hoe zoeken werkt en wat ze kunnen doen om hun zichtbaarheid te maximaliseren.

Lees verderWat is serp?

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden