NoFollow-links vs Follow

Aangezien Google het kenmerk 'NoFollow' vanaf 1 maart 2020 behandelt als een hint voor indexeren en crawlen, is dit een goed moment om de nofollow-links, zowel intern als extern, nader te bekijken en de voordelen te bespreken die ze bieden, en de verschillende manieren om gebruik ze. Wat zijn Nofollow-links?  Google introduceerde in 2005 de optie rel = "nofollow" voor…

Lees verderNoFollow-links vs Follow

Wat is tiered linkbuilding?

Tiered linkbuilding is in wezen waar u links bouwt die rechtstreeks naar uw site verwijzen en die fungeren als een “tier 1”. Vervolgens genereert u op dezelfde manier links naar deze tier 1-links zelf, deze fungeren als “tier 2”. U kunt meerdere lagen of lagen maken. Het uiteindelijke doel is om uw tier 1-links te versterken of te versterken die verwijzen naar de site die u wilt rangschikken.

Lees verderWat is tiered linkbuilding?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een techniek voor het optimaliseren van zoekmachines die uw positie in de SERP verhoogt. Links zijn een van de belangrijkste manieren waarop algoritmen van zoekmachines de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een groot aantal links naar een website geeft aan dat de inhoud daar waardevol is. Externe en interne links zorgen beide voor meer zichtbaarheid voor uw website. Bovendien helpt linken Google en andere zoekmachines uw site te crawlen.

Lees verderWat is linkbuilding?

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden